ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Σύνδεση στο Access Portal — Revolut AI Advisor

Εισάγετε τα στοιχεία κάτωθι για να ξεκλειδώσετε τους πόρους του Revolut AI Advisor, ασφαλείς περιοχές και μια σειρά από ισχυρά εργαλεία.

Μέσα από τον Advisor: Τι να Περιμένετε Μετά τη Σύνδεση

Ο Revolut AI Advisor έχει σχεδιαστεί για μια ομαλή, διαισθητική εμπειρία. Τα παρακάτω σημεία περιγράφουν τι σας περιμένει μόλις υποβάλετε τη γρήγορη φόρμα εδώ.

Συνέχεια από την τελευταία σας συνεδρία

Οι επισκέπτες που επιστρέφουν συνεχίζουν ακριβώς από εκεί που σταματήσατε. Ο Revolut AI Advisor διατηρεί την πρόοδό σας, ώστε να συνεχίσετε απρόσκοπτα την επόμενη φορά.

Εξατομικευμένες γνώσεις

Μετά τη σύνδεση, το περιεχόμενο που βλέπετε είναι ευθυγραμμισμένο με τα προηγούμενα ενδιαφέροντά σας, προσφέροντας μια ακριβής και σχετική εμπειρία.

Ασφαλής, αξιόπιστη πρόσβαση

Οι προστασίες του κλάδου προστατεύουν τα στοιχεία πιστοποίησής σας. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την παροχή της υπηρεσίας και δεν κοινοποιούνται σε ανεξάρτητους φορείς.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς συνδέομαι στον λογαριασμό μου;

Αν συμπληρώσετε τη γρήγορη φόρμα σε αυτή τη σελίδα, θα επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας. Μετά την υποβολή, ο Revolut AI Advisor θα σας καθοδηγήσει στο επόμενο βήμα.

Δεν μπορώ να ανακτήσω τον λογαριασμό μου — τι πρέπει να κάνω;

Υποβάλετε ξανά τη φόρμα με το ίδιο email που χρησιμοποιήσατε προηγουμένως. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό σε κάθε επίσκεψη;

Όχι. Μόλις έχετε λογαριασμό, η επιστροφή είναι τόσο απλή όσο η επιβεβαίωση των στοιχείων σας σε αυτή τη σελίδα.

Υπάρχει κόστος για τη σύνδεση;

Η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα είναι δωρεάν. Οποιαδήποτε χρέωση σχετίζεται με συγκεκριμένες υπηρεσίες θα ανακοινώνεται σαφώς εκ των προτέρων.

Πώς προστατεύονται τα προσωπικά μου στοιχεία;

Ο Revolut AI Advisor χρησιμοποιεί τρέχουσες πρακτικές ασφαλείας και χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας αποκλειστικά για την παροχή της υπηρεσίας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου για πλήρεις λεπτομέρειες.

Μπορώ να ενημερώσω τα στοιχεία επικοινωνίας μου αργότερα;

Ναι. Αφού ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας όποτε θέλετε, υποβάλλοντας ξανά τη σύντομη φόρμα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία σας.